Er du glad i muffins, så kan jeg anbefale disse her, saftige og gode på smak med forholdsvis lite sukker og sunne ingredienser som banan, havregryn, olivenolje og kulturmelk
Det jo lille lørdag, og vanen tro poster jeg noe søt og sunt, men disse søte sakene er altså så sunne at mor kan spise en til frokost sammen med litt yoghurt, barna kan få den med i matboksen som et lite snackmåltid og hele familien kan nyte dem til kvelds en hverdag man har lyst til å kose seg litt ekstra
smaksnøytral olje (rapsolje). Jeg prøvde meg på "en litt sunnere" muffinsmed grovhakkete plommer. Er faktisk ganske imponert over den gode smaken som muffins bærer
Ha i rømme, olje og vanilje ekstrakt. La muffinsen avkjøles på en rist før du pynter de med krem. Om det er muffins eller cupcakes jeg har laget kan man diskutere i det uendelige
Selv om posemiksen i utgangspunktet er beregnet på en kakeform testa jeg ut kakerøren med litt forskjellige smaker i muffinsformer - funka som bare rakkern
Visp sammen eggene og ha i olje melk og knust hvitløk. Disse salte muffinsene er en super lunch eller kveldsmat, de er raskt å lage, er relativt sunne og de smaker veldig godt
Ha i rømme, olje og vanilje ekstrakt. La muffinsen avkjøles på en rist før du pynter de med krem. Om det er muffins eller cupcakes jeg har laget kan man diskutere i det uendelige
-Matmagi har laget Enkel rødbetesalat samt Rødbetesalat med mangold og gresskarkjerneolje. Det er Mia som har stafettpinnen denne måneden og hun satte det hele i gang med temaet «bete»