Rørte multer. Mandelkake. Serveres sammen med mandelkaken. Stekes i smurte porsjonsformer ved 180 °C i 10 minutter til kaken er gyllenbrun. 300 g multer
Multer er et svært populært bær her i landet, med tradisjoner langt tilbake i tid. Er du lei av den tradisjonelle multekremen, så kan du jo prøve deg på denne multekaken med nøttebunn
Jordbær, bringebær, blåbær, solbær, bjørnebær, multer. Sukkerfri og saftig blåbærkake. Ønsker du ei høg og luftig kake kan du bruke mindre form eller doble oppskrifta med litt lengre steiketid
Nå vet jeg at jeg snart også kan fylle opp med multer. I tillegg er det nydelig i kaker. Da jeg fant ut at jeg ikke lenger kunne spise karbohydrater og stivelse, hadde jeg en skikkelig opprydning i matskapet
Tidligere har jeg laget daimiskake, og jeg tenkte multer og daim kunne bli en god kombinasjon. Jeg er veldig glad i multer som har fått navnet “skogens gull”
Den kan like gjerne kalles karamellfromasj med multer. Men her gjør jeg nok et tappert forsøk på å komme i mål, og starter med denne deilige multekaken
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Fryseren heime er full av norske jordbær, bringebær, sjølvplukka blåbær og multer. ), så eg både kan bake kaker, lage desserter, syltetøy, smoothier og andre herligheter
Blåbær, jordbær, multer, bringebær - hva du velger er opp til deg. Det er nok mange som merker at motstanden blir liten når man kommer over en kake som smaker virkelig godt
Resten av kremen blandes med multer, smak deg frem, noen liker masse andre mindre multer. For et par måneder siden fikk spørsmål om å lage bløtkake med multekren uten egg og melk til dåp
Sett kaken i kjøleskapet natten over eller frys den. Og tilsett gelatin platene og avkjøl litt før du har den over kaken sett kjølig til gelen er stivnet
Med multer i svingene, vil jeg kalle denne festkaken for en julefestkake. Jeg har tidligere lagd et innlegg om Rullekake med multekrem og romkaramell, og i denne kaken, som er inspirert av fremgangsmåten på kaken Charlotte Russe, har jeg bruks samme rullekake, ostemousse og multesyltetøy