Det er mange måtertilberedeandebrystpå, men min favoritt er helt klart sous vide. Benytter du ikke sous vide-teknikken såtilbereder du bare kjøttet på vanlig måte, ved å steke med skinnsiden ned først (husk at du aldri skal bruke fett i pannen når du steker and, fettet fra skinnet er mer enn nok) i tørr og varm panne til den er crispy, og snu den deretter og stek påandre siden til den stekegraden du ønsker
Grunnen er at andekjøtt muligens er det mest perfekte kjøttet åtilberede i souse vide … jeg elsker and i utgangspunktet, men at det skulle åpne seg en ny verden for meg hva mørhet og andekjøttangår, det ante jeg ikke
Dette er en super enkel måteåtilberedeblåskjellpå, men de smaker bare helt fantastisk bra. A big thanks to Predrag for excellent service and «the recipe»
Litt syd for den idylliske Iseosjøen i Lombardiet i Nord-Italia, ligger området Franciacorta, hvor musserende viner på høyde med gode champagner produseres
En av de vanligste måteneåtilberede dem på er å sautere dem med hvitløk, løk og hvitvin. Her er sjøkrepshalene vridd av, kjøttet er tatt ut av skallet, kuttet opp smått, og klart for åblandes med de andre ingrediensene
Shrimp scampi = en måteåtilberede reker på = «reker tilberedt påscampimåten»«So they were called «shrimp scampi» and the name as stuck, meaning shrimp prepared in the style of the beloved scampi
En autentisk opplevelse av en stillferdig hverdag hvor tida på mange måter har stått stille. To blide damer tar seg god tid når de tilbereder kaffekoppen din, og de vet virkelig hva de holder på med
– SHRIMP SCAMPI, som du vil finne tusenvis av sider om på nettet, er en måteåtilberede reker på. Midt i dette bildet ligger det kjempereker, eller Riesengarnelen som det heter på tysk (CittiMarkt i Flensburg)
De fete små fuglene er spennende åtilberede og nydelige på smak. Mat og vinklubben Smak er spennende fordi medlemmene utfordrer hverandre og seg selv både som amatørkokker og vinsmakere
Oppskrift på portvinsaus (som passer perfekt til) ligger herHer er min måteåtilberede det på. På menyen sto honningglasert andebryst, portvinsaus, potetpure med sellerirot og smørdampede grønnsaker
Derfor har jeg begynt å kikke over grytekanten på jakt etter andremåteråtilberede klippfisk på. Fårekål er allerede nevnt, lutefisk, kjøtt av vilt, gås og and, sist men ikke minst, bacalao
I Masterchef for noen dager siden var en av oppgavene åtilberede kongereker. Men ICA måtte jo rømme landet, og de kjedene som er igjen vet ikke hva scampi er