Skyll brokkolien og kutt den i mindre biter, stilken også. På travle dager er det nødvendig å ha noen go-to oppskrifter som ikke tar så lang tid, smaker godt og metter i magen
Skyll risen og tilbered den slik det stårpå pakningen. La den småkoke forsiktig til den tykner. Ha i løk, gulrøtter og paprika, brokkoli og stek mens du rører (stir-fry) i 5 minutter. Ha i sukkererter og vårløk og stek i 1 minutt. 4 fiskefileter, skåret i store biter (2-3 cm). 1 brokkoli, delt i små buketter. 2 vårløk, kuttet påskrå i 2 cm lange stykker
Kjøttet blir som oftest tilberedt over åpen flamme, men kan fint ogsåtilberedes i en wok-panne. De fleste restaurantene som serverer dette i Sør-Korea har ofte en bordgrill som man selv steker kjøttet på
Jeg har lovet å komme med en tilbakemelding på produktene jeg kjøpte, så her kommer en vurdering av soyakjøttet og tips til tilbereding og marinering av soyakjøtt
Har en side jeg gikk på for å finne ut hvordan man tilbereder og skreller siden den er trevlete. Godt å finne andre grønnsaker enn brokkoli og gulrot som jeg begynner å bli litt lei av
Det finnes uendelig mange måteråtilberede søtpotet på. Søtpotet, blomkål og brokkoli, men hvis barnet ditt ikke er så erfaren på matfronten ennå, kan det være verdt å begynne med søtpotet alene den første gangen
Man kan gjøre neste steg på mange måter, men siden jeg ikke liker å dille for mye, har jeg fisken i en ildfast form med litt olje/smør, og heller den knuste baconsvoren over fisken, og så vender jeg litt på fisken etterpå
Squash bruker jeg som tilbehør til ulike retter og jeg tilbereder den ogsåpå ulike måter. Det samme gjelder egentlig squash også, men der føler jeg det er lettere å variere hvordan den kan tilberedes