Bland så inn marengsen i massen og hell hele blandingen ned i formen med nøttebunnen. Pisk eggehvitene stive, tilsett resten av sukkeret litt og litt, pisk til en lett marengs
Og lar dette piske til du har fått en stiv marengs. Er du lei av den tradisjonelle multekremen, så kan du jo prøve deg på denne multekaken med nøttebunn
- Vend mandelblandingen inn i marengsen. 150 g Mandler100 g Melis120 g Eggehvite (4stk)50 g Sukker- Kjør mandler og melis til fint mel i en foodprosessor- Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs. En av nøttebunnene i bunn med et lag eggekrem og deretter nøttebunn nr 2 med eggekrem på toppen og langs sidene
Tilsett melis og pisk videre til marengs. Tilsett melis og pisk videre til marengs. Hell fyllet over nøttebunnen i formen og la kaken stå kaldt i 4 timer så fromasjen stivner. Hell fyllet over nøttebunnen i formen og la kaken stå kaldt i 4 timer
Jeg bestemte i alle fall for å prøve meg på iskaka med nøttebunn. Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går
Nøttebunn. Dette er en ostekake som består av en mandelbunn basert på marengs, en ostemasse med pasjonsfrukt og hint av ananas og mandarin, toppet med hjemmelaget appelsingelé