Nøttebunn med fromasj oppskrifter

Vaniljefromasjkake med bringebær

Vaniljefromasjkake med bringebær

Har lyst å prøve denne oppskriften, men er redd for at det kan bli mye vaniljesmak i fromasjenmed vaniljestang, vaniljesukker og vaniljeekstrakt

Tips til kakefyll!

Mousse eller fromasj er gode kakefyll, og passer like godt oppå en kokos- eller nøttebunn, som en brownie
Norsk festkake

Norsk festkake

Fold melet inn med en slikkepott. La fromasjen bli litt stiv. Bland de malte nøttene med mel og fold dette forsiktig inn i den stivpiskede marengsen
Multekake

Multekake

Den kan like gjerne kalles karamellfromasjmed multer. Men her gjør jeg nok et tappert forsøk på å komme i mål, og starter med denne deilige multekaken
Nøttebunn

Nøttebunn

                                          Bland sammen de hakkede nøttene med melisen. Den ferdig stekte bunnen legger jeg i en litt større form som jeg heller en røre av det jeg vil ha over, feks mousse eller fromasj
Norsk festkake

Norsk festkake

Fold melet inn med en slikkepott. La fromasjen. Bland de malte nøttene med mel og fold dette forsiktig inn i den stivpiskede marengsen

Fromasjkake med nøttebunn

Nøttebunn. Løsne kakeringen fra kaken med en tynn, skarp kniv. Fromasj. Ha deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Sett kaken i kjøleskapet til fromasjen har stivnet (3-4 timer)

Multefromasjkake

Fjern kakeringen og pynt fromasjkakenmed multene du har holdt av til pynt. Bruk gjerne food processor med hakkekniv

Nøttekake med overraskelse

Dekk med den andre nøttebunnen. Pisk kremfløten til jordbærfromasjen stiv. Løsne kaken fra formen ved å skjære forsiktig langsmed kanten av formen med en skarp kniv

Nøttekake med multefromasj

Ha den nederste nøttebunnen på et kakefat. Mal hasselnøttene og bland med hvetemel. Sett kaken i kjøleskapet over natten slik at multekremen stivner til fromasj

Festlig fromasjkake

Hell fromasjen over nøttebunnen. Pisk eggehvitene stive sammen med melis. Bruk en stålvisp, slik at du ikke får noen hvite kremklumper i fromasjen