Avkjøl nøttebunnen. Når svigermor og jeg laget ostekaken så brukte vi sukrinmelis og Steviosa. Hell alt over nøttebunnen og sett det i kjøleskapet i noen timer, slik at det stivner
Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk. Sukrin ser ut som sukker, smaker søtt, men gir en litt "kald" smak på baksten
Deilig nøttebunn med solgul krem. 2 ss sukrin (jeg foretrekker å bytte ut 1 ss m xylitol). 1 ss sukrin (jeg foretrekker å bytte ut 0,5 ss m xylitol). 2 ss sukrin (jeg foretrekker å bytte ut 1 ss m xylitol). 1 ss sukrin (jeg foretrekker å bytte ut 0,5 ss m xylitol)
Jeg bestemte i alle fall for å prøve meg på iskaka med nøttebunn. Jeg har begynt å prøve ut en del lettere produkter, som mager kesam, kremfløte med mindre fett, sukrin osv
Begynn med å lage nøttebunnen. jeg vet at splenda ikke er helt anbefalt innenfor rawfood religionen, men jeg fikk ikke tak i sukrin og har ikke fått pakken fra iherb ennå, så jeg måtte godta dette denne gangen
50 dråper natreen (du kan også bruke sukrin, men vi synes smaken blir bedre uten sukrin og brukte nå natreen). Nøttebunnen i kakeformen 400 ml nøtter (her hadde vi ca 200ml ristede mandler, 100ml hasselnøtt og 100ml vanlige mandler)
Istedet for pizza ble det kyllingsalat med pestodressing, jeg laget en hvit sjokoladekake på nøttebunn helt uten hvetemel og sukker, og skoleboller med lotus mel og sukrin
Tilsett sukrin, kanel og smør og bland godt. Hell blandingen over nøttebunnen og sett i kjøleskapet. 2 dl nøtter (jeg brukte hasselnøtter)1 dl havregryn 2 ss sukrin (evt annet søtning)1 ts kanel 3 ss smør, rom temp Fyll. 2 ss sukrin
Du starter med å lage nøttebunnen. 6 eggeplommer 1 dl kremfløte 3-5 toppede spiseskjeer med sukrin/palmesukker (etter hvor søtt du ønsker det) 1 ts vaniljepulver Ca 150 g smør romtemperert kuttet i terninger. 5 eggehvitter 4 toppede spiseskjeer sukrin/palmesukker (jeg brukte en kombinasjon) 250 g mandler 1 ts bakepulver Slik gjør du