Jeg elsker dem grillet med en digg marinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brun saus, stekt i panne med litt salt og pepper eller langtidsstekt i ovnen som dette
Lekre grillstriper fra en deilig, syndig, mørk marinade som gjør koteletten til smakseventyrEn skikkelig digg marinade, spesialutviklet for nakkekoteletter og svinekoteletter
Nakkekoteletter med god marmorering. Å få koteletter møre og saftige er ikke nødvendigvis så enkelt, men dette trikset fungerte utmerket og de ble helt perfekte
En saftig svinekotelett med digg marinade og kule grillstriper. Og siden bildet her ble så dårlig, så har jeg en god unnskyldning for å lage flere… Nammis
De siste årene har svinekoteletter vært noe som kun har blitt brukt på grillen, ofte med det resultatet at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nakkekoteletter isteden
Fire personer klarte å tømme fatene her, 8 digre nakkekoteletter gikk ned på høykant. Posted on 12. april 2016 by EinarNilsen in Endelig helg, Kjapp mat, Middag
Nakkekoteletter har aldri svømt i sviddå og de fikk muligheten til en real treningsøkt i bassenget. Det er vår i luften, terrassen er klargjort og grillen er renset
For nokre år sidan visst knapt nordmenn at svinenakken var ein av dei finaste delane av grisen. I staden har dette utmerka kjøttet – med flotte render av passe mykje feitt – blitt skiva opp og grilla nokre minutt til eit ganske seigt resultat som nakkekotelett
Dagen i går ble tilbrakt med familien og menyen besto av grillede maiskolber, nakkekoteletter, friske salater, urtesmør, hollandaise og laks marinert med salt, pepper, olje og minteblader
Svinenakke finner man stort sett bare i Norge som litt triste nakkekoteletter, selv om de mer matinteresserte etterhvert har begynt å oppdage at svinenakken er det perfekte stykket for «pulled pork» som er blitt riktig så populært etterhvert