Peperonataen må få koke litt, derfor er det lurt å lage den på forhånd. Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
4 store nakkekoteletter. 4 store nakkekoteletter. Hot & Godt. Denne retten tar det litt tid å lage, ca. 20 minutter med forberedelser og 1 time steketid,
La koke på svak varme under lokk i et par timer, jo lenger jo bedre. Her har du en nydelig oppskrift på nakkekoteletter med tomatsaus, som vil gi deg et nytt syn på nakkekoteletten
Ha først potetene i kokende vann. ti minutter koketid igjen. 4 nakkekoteletter, kjøp gjerne marinert eller krydre med salt og pepper før steking4-8 poteter, avhengig av størrelse1 stor brokkoliCa. 25 minutters koketid for middels store poteterFinhakk løk og kutt sopp i biter. fem minutterLa brokkolien trekke med potetene de siste 3-5 minuttene av koketidenSmak til soppstuingen med salt, pepper og urter før servering. 4 nakkekoteletter, kjøp gjerne marinert eller krydre med salt og pepper før steking
Favoritten når det kommer til koteletter er kanskje ikke nakkekoteletter av svin. Det var egentlig meningen at jeg skulle ha en persillerotpuré til, som du kan se av bildet, men klarte på et mystisk vis å svi den, mystisk er det nå ikke da det i grunn bare er å la væsken koke vekk