Nakkekoteletter koke oppskrifter

Ovnsstekte nakkekoteletter

Ovnsstekte nakkekoteletter

Peperonataen må få koke litt, derfor er det lurt å lage den på forhånd. Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
Nakkekoteletter med blomkålgrateng

Nakkekoteletter med blomkålgrateng

La det hele koke i et par minutter. 2 nakkekoteletter. 2 nakkekoteletter. Det er en feiloppfatning at vi som lever lavkarbo kun lever på kjøtt og fett
Nakkekoteletter med falsk potetsalat

Nakkekoteletter med falsk potetsalat

La den koke noen minutter. Ikke la dem koke for lenge, for da blir de dvaske. 2 nakkekoteletter. 2 nakkekoteletter
Nakkekoteletter av svin med søtpotetmos

Nakkekoteletter av svin med søtpotetmos

Sett kjelen på platen og la det koke opp. Nakkekoteletter. Hvis søtpotetene koker kan du skru ned platen litt, men ikke så mye at det slutter å koke
Sennepsmarinerte nakkekoteletter

Sennepsmarinerte nakkekoteletter

I dag kan jeg friste med sennepsmarinerte nakkekoteletter med ovnsbakte poteter og grønnsaker, for ikke å glemme en god saus
Nakkekoteletter ala Hellstrøm

Nakkekoteletter ala Hellstrøm

La koke på svak varme under lokk i et par timer, jo lenger jo bedre. Her har du en nydelig oppskrift på nakkekoteletter med tomatsaus, som vil gi deg et nytt syn på nakkekoteletten
Saftige nakkekoteletter med soppstuing - en ekstra god hverdagsmiddag

Saftige nakkekoteletter med soppstuing - en ekstra god hverdagsmiddag

Ha først potetene i kokende vann. ti minutter koketid igjen. 4 nakkekoteletter, kjøp gjerne marinert eller krydre med salt og pepper før steking4-8 poteter, avhengig av størrelse1 stor brokkoliCa. 25 minutters koketid for middels store poteterFinhakk løk og kutt sopp i biter. fem minutterLa brokkolien trekke med potetene de siste 3-5 minuttene av koketidenSmak til soppstuingen med salt, pepper og urter før servering. 4 nakkekoteletter, kjøp gjerne marinert eller krydre med salt og pepper før steking
Nakkekoteletter og blomkålrøsti

Nakkekoteletter og blomkålrøsti

Vi serverte blomkålrøstiene sammen med nakkekoteletter og bønner, men de passer også godt til andre typer kjøtt