Nakkekoteletter med god marmorering. Å få koteletter møre og saftige er ikke nødvendigvis så enkelt, men dette trikset fungerte utmerket og de ble helt perfekte
Møre, langtidsstekte og saftige nakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Gjør klar grønnsakene og legg dem mellom kotelettene sammen med smøret
4-6 nakkekoteletter. La kotelettene stå i ovnen på 175 grader, snu kotelettene etter 30 minutter og stek videre i ytterligere 30 minutter, til grønnsaker og koteletter er møre. Spis & Nyt ♫ 4-6 nakkekoteletter
Favoritten når det kommer til koteletter er kanskje ikke nakkekoteletter av svin. Stek disse i samme smøret som kålrulettene til de har blitt møre, det kan være en fordel og binde en liten tråd rundt disse også
Ha i grønnsakene, salt og pepper og la koke til grønnsakene er møre. Men på mitt kjøkken gjør jeg som jeg vil og erstatter noen ganger lammekjøttet med nakkekoteletter
Skrell potetene og kok de til de er møre. - 2-3 svinekoteletter eller nakkekoteletter, eller etter behov- 2-3 poteter, kokte- 1/2 stk brokkoli, blandsjert- 1 stk gul løk, finhakket- Litt smør, til saus- 1 liter vann- 1 stk kjøttbuljong terning- Sukkerkulør. - Kokkeliten 2-3 svinekoteletter eller nakkekoteletter, eller etter behov- 2-3 poteter, kokte- 1/2 stk brokkoli, blandsjert- 1 stk gul løk, finhakket- Litt smør, til saus- 1 liter vann- 1 stk kjøttbuljong terning- Sukkerkulør
Skjær av det ytterste laget, hakk opp i terninger og kok de møre i vann. Forrige uke var det 40% på alt frukt og grønt på obsen, noe som resulterte i sikkert 6 kg grønnsaker på veien hjem
De siste årene har svinekoteletter vært noe som kun har blitt brukt på grillen, ofte med det resultatet at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nakkekoteletter isteden
Når potetene er kokt møre, mos de godt med fløte og evt. Brennende kjærlighet er en rett mange av den eldre garde vil huske fra barndommen, like mye brukt i Danmark som her hjemme