Så ta til du skjemmes ) brun de lett i pannen å legg de over grønnsakene. Jeg likte ikke så godt nakkekoteletter før, syntes rett å slett at de stort sett ble lett tørre å seige
Lese litt i den boka jeg aldri har tid til eller bygge ferdig det store legoslottet med barna. Brun dem i en blanding av smør og olje i en stekepanne (på begge sider)
Jeg elsker dem grillet med en digg marinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brunsaus, stekt i panne med litt salt og pepper eller langtidsstekt i ovnen som dette
Ha en klatt smør i ei varm stekepanne og brun raskt kotelettene på hver side og krydre med pepper. Legg de over i ei ildfastform fordel klatter med smør, timian, hvitløk, vann, worcsester saus/sennep, noen dryss salt og chili om du vil ha det
De siste årene har svinekoteletter vært noe som kun har blitt brukt på grillen, ofte med det resultatet at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nakkekoteletter isteden
Kraften i asiatiske retter smakes alltid til med umami og salt fra tørket ansjos, fiskesaus, soyasaus, chilipasta, rekepasta, østerssaus eller andre smakstilsetninger og bør derfor være svakere, ellers vil tilsetningsstoffene gi den ferdige retten for mye smak
Spør du en fransk kokk som er opplært i det klassiske franske kjøkken om hva som er grunnlaget for en god saus, vil han svare deg at god kraft er helt nødvendig - han vil muligens også fortelle deg om demi-glace i panegyriske vendinger - om at det er en redusert kraft, blandet med en sauce espangole, og kokt inn til den blir som sirup