Nakkekoteletter okse oppskrifter

Italiensk Svine Ragu

Italiensk Svine Ragu

Nakkekoteletter med tomat og hvitløkMeksikansk PicadilloDel på. Skal du ha den ekstra god, og du vil bruke mye tid, spe den ut med en kraft (okse eller svin) og la den koke i et par timer
OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK

OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK

Jeg skal gå lange turer og koke oksekraft. oksehaler til kraft. Her kommer oppskrift på vanlig oksekraft i gryte
DEMI-GLACE - DET YPPERSTE AV EUROPEISK UMAMI

DEMI-GLACE - DET YPPERSTE AV EUROPEISK UMAMI

Først lages brun oksekraft, det Escoffier kaller "estouffade". Deretter lager man en brun saus (espagnolesaus) av 3/5 deler av oksekraften. 1kg kjøtt av okse høyrygg, skåret i skiver - helst økologisk. 1kg kjøtt av okse høyrygg, skåret i skiver - helst økologisk
Mål og vekt

Mål og vekt

Okse og kalvekjøtt. Oksestek. Okse kjøtt60 grader65 grader70 grader. Oksestek1 kg10-20 cm40-60 minutter. Tabell for mål og vekt