Brun dem i en blanding av smør og olje i en stekepanne (på begge sider). Men nå har jeg lært meg å like det, og jeg må faktisk påstå at når man langsteker nakkekoteletter, blir det skikkelig mørt og godt
Ta stekepannen vekk fra platen. Årets første blogg handler om nakkekoteletter med tilbehør. Ha litt olje i en stekepanne, og stek grønnsakene på i noen minutter på god varme
Egentlig skulle disse kotelettene på grillen, men en regnbyge - helt uanmeldt - forstyrret den grillingen, så derfor ble kotelettene tilberedt på stekepannen innendørs
Mens de steker kan du gjøre klar nakkekotelettene i en annen stekepanne. Vi serverte blomkålrøstiene sammen med nakkekoteletter og bønner, men de passer også godt til andre typer kjøtt
Tørk de med stekepapir like før de skal i en middels varm stekepanne. Det er saftige nakkekoteletter med salat og vinaigrette som står for tur- mat som jeg pleide å spise mye i ungdommen
Nakkekoteletter med stekt rosenkål, eple og løk er en utrolig frisk variant som jeg anbefaler. Krydre koteletten med salt og pepper, og brun den i en varm stekepanne med litt olje i 2-4 minutter
Ha en klatt smør i ei varm stekepanne og brun raskt kotelettene på hver side og krydre med pepper. Nakkekoteletter som vil falle fra hverandre etter steking