Da må du prøve langtidsstektenakkekoteletteristekeovn. mvh HeidiNakkekoteletter. Nakkekoteletter. På en lørdagskveld hadde jeg gjerne tatt brokkoli, stektchampignon og løk,
Møre, langtidsstekte og saftigenakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Jeg elsker dem grillet med en diggmarinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brun saus, stekti panne med litt salt og pepper eller langtidsstektiovnen som dette
Jeg forstekte kotelettene med litt salt og pepper for å få littfin farge på dem. Asiatisk mat står alltid høyt i kurs her i huset, og vi har begynt å lukte mer og mer på det koreanske kjøkkenet
Men jeg fikk hvertfall lyst på noe grillmataktig, så da ble det stekt nakkekotelett med maiskrem, stekte aspargesbønner og bakt tomat, søtpotet og pastinakk
Fløtesausen testet jeg tilnakkekoteletter, og det smakte nydelig. Jeg la en ristiovnen over der jeg hadde potetene, og hadde kotelettene i en ildfast form hvor de fikk ettersteke litt da mannen minliker de godt stekt
Brun kotelettene raskt på begge sider. Dryss dem med salt og pepper og legg dem i et ildfast fat. Rens løken, skjær den i tynne ringer og forvell den et par minutteri lettsaltet vann