Du kan også ha over krydder, hvitløk eller noe annet du liker. Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia
finhakk evt hvitløken å bland den godt inn. Deilige myke nanbrød. ) Nanbrød. 5dl melk 1/2 pk gjær 3 dl youghurt naturell 4 Ss olivenolje jeg liker å å ha finhakket hvitløk i men dette velger du helt selv
Smeltet smør og evt ønkset krysser (frisk koriander, hvitløk). Rett før steking, pensler du toppen av nanbrødene med det smeltede smøret og dryss over evt krydderet
Svinejøttet er langtids marinert i koriander, lime, hvitløk, chili, ingefær og spisskummin. Legg opp maten på nanbrødet ved å ta en rikelig mengde rømme i bunnen og en god porsjon kjøtt
Om du vil variere brødene, kan det være godt å presse eller finhakke noen fedd med hvitløk eller litt fersk koriander, og presse inn i den ene siden av brødet før du steker
Denne gangen ble det helt enkle nanbrød uten noen smaksforsterkere som hvitløk eller koriander. eks skjære tynne skiver av hvitløk og kjevle nedi før man setter de i ovnen, eller man kan blande finhakka koriander med smør og pensle på før steking
Riv ingefærrot og finhakk hvitløken. Indisk kyllingsuppe med hjemmelaget nanbrød. Fres ingefær, hvitløk og chili mykt i smeltet smør i en romslig gryte
Server sammen med lyst brød eller nanbrød. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinen og krydderet, hvitløken er prikken over i-en