Noen ønsker å ha det gjennomstekt, og da er det mellom 68-70 grader. NYTTÅRSMENY HOVEDRETT. Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus
Kok aspargestoppene i noen få minutter, og avkjøl raskt. Nå som kulda biter, er supper en velsignelse i forkledning…For hva er vel bedre enn å å en tur i winter-wonderland, få røde roser i kinna, kjenne at det knirker under skoa, se hvordan den knallblå vinterhimmelen omkranser skogen som er dekket av tung snø
Historisk 17. mai-meny. Hovedrett. Har du lyst å lage ekte grunnlovsfest på 17. mai i år. Det er slett ikke noe galt med is og pølser, men Historisk kokeklubb slår et slag for en ekte 1814-meny i jubileumsåret 2014
Potetsalaten jeg la ut for noen dager siden, skulle vise seg å bli veldig populær. Det er lurt å tenke på at disse bør være i noenlunde samme størrelse