Her kommer ett forslag fra meg - med hummer, andebryst og hvit sjokolade ♥. Mange har allerede begynt og søke på 'nyttårsmeny', vet du hva du skal servere
Vi spiser jo gjerne mye tradisjonell julemat her i Norge, føler litt att jeg gjentar meg selv på jul- og nyttårsmenyene fra tidligere år, men det er godt da
3-4 andebryst med fett. 3-4 andebryst. Fersk laks av beste kvalitet ( gjerne Salma laks). Retten anrettes rett før servering, men alle ingrediensene kan skjæres og gjøres klar god i tid i forveien
Noe av det beste jeg kan få er perfekt stekt andebryst -og det er ikke noe problem. ikke rekecocktail stått på nyttårsmenyen rundt omkring i Norges land
Hele nyttårsmenyen blir publisert separat. Hovedrett Andebryst. Posted by torill. Tweet. Jeg har egentlig bestemt meg for å slutte og publisere ukemenyer, det ble mer et stressmoment enn noe som var hyggelig å gjøre
Som eg har nemnt tidlegare kjem eg til å kome med forslag til ein nydeleg nyttårsmeny, men det kan hende at det løner seg å tinge enkelte råvarer i god tid