Det er en blanding mellom nøttebunn, sjokoladekrem, gele og sjokoladeglasur. Nøttebunn. Om du ønsker en enda mektigere kake med enda mer Troika effekt, kan du kjevle et marsipanlokk å legge over sjokoladekremen før du har på glasuren
Resultatet ble en nydelig supersunn rawfoodkake mednøttebunn, sjokoladekrem og jordbærkrem. Den fantastiske sjokoladekremen smelter på tungen og blandes perfekt med jordbærlaget i en herlig symfoni
Nøttebunn. Visp eggehvitene sammen med bittelitt salt til det begynner å skumme. Sjokoladekrem. Avkjøl bunnen, vask kakeringen og sett den tilbake rundt nøttebunnen
Kombinasjonen av nøttebunn, myk sjokoladekrem og snasende salt peanøttkrokan gjør dette til den ultimate kaken som garantert forsvinner fort fra kakebordet
En med en hjemmelaget nøttebunn av malte mandler og en med kransekakemasse bunn. De fleste Sara Bernard oppskrifter bruker sjokoladekrem som fyll, men Mamma’s lille godbit løfter hele opplevelsen med en silkemyk krem med smak av cognac eller whiskey som igjen er dekket med et lag av mørk sjokolade