Ha eggehvitene i en helt ren bolle. Sjokolademoussekake med nøttebunn. Tilsett én eggeplomme om gangen mens du fortsetter å vispe til du får en glatt og fin krem
Pisk eggehvitene i en kjøkkenmaskin på middels hastighet. Er du lei av den tradisjonelle multekremen, så kan du jo prøve deg på denne multekaken med nøttebunn
Pisk en stiv marengs av eggehvitene og sukker. Pisk eggedosis av eggeplommene og sukker. 3 eggehviter. 3 eggeplommer (+5 eggeplommer - overskudd fra en pavlova) går helt fint å benytte disse. Hell denne over nøttebunnen og sett til kjøling i fryseren i noen timer (3-4). i denne kaken benyttet jeg 8 eggeplommer 100 gr hasselnøtter. 3 eggehviter. 3 eggeplommer. 5 eggeplommer. 8 eggeplommer
Stivpisk eggehvitene i en helt ren bolle og tilsett sukkeret litt etter litt. Til denne oppskriften på nøttebunn trenger du en rund, smurt kakeform på ca
Stivpisk eggehviter og grovmal nøttene. Inspirasjon til denne kaken fikk jeg på Tine sine nettsider, men jeg har brukt min egen oppskrift på nøttebunn og bringebæris