Oksemorbrad oppskrifter

Oksemørbrad i sous vide

Oksemørbrad i sous vide

Afpuds oksemørbraden for fedt og sener. Du kan evt. bede slagteren om at skære et stykke oksemørbrad ud til lige akkurat det antal personer, i skal være
Langsvømt oksemørbrad med spicy gelé

Langsvømt oksemørbrad med spicy gelé

Det er en sånn søndag hvor det på grunn av de voksnes utsvevende festligheter var behov for et solid måltid med litt sting i smakene
Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Jeg elsker pizza. God italiensk pizza er der næsten ingenting der stikker. Vi laver ofte pizza selv herhjemme, og ungerne synes dem vi laver er de bedste pizza'er i verden
Beef Bourguignon

Beef Bourguignon

Fyldig og god fransk gryterett som passer utmerket til en romantisk middag for 2 + restemiddag eller til et helt selskap
Picanha - primitive luxury

Picanha - primitive luxury

Det er ikke til å unngå å bli inspirert på matfronten når man er ute og reiser. Brasil er selvsagt intet unntak
Ei enkel haustgryte

Ei enkel haustgryte

Eg lagde desse ostefylte sjampinjongane her om dagen. Dei hadde eg som tilbehør til ei enkel haustgryte med paprika, løk og saus med kremost
MARINERING= salt+syre+tid

MARINERING= salt+syre+tid

marinert lammekotelett. Har du grill, er du. sikkert vant til å marinere kjøtt. Marinering er en metode for å fremme bedre
Wok med oksekjøtt

Wok med oksekjøtt

Skåld mandlene, tørk dem og rist dem litt i tørr panne/wok. (bruk pinjekjerner dersom du er allergisk mot mandler)
Picanha - primitive luxury

Picanha - primitive luxury

Det er tid for å ta frem en av mine favoritter til grillsesongen som jeg har importert fra Brasil som jeg har vært så heldig å besøke en rekke ganger de siste årene

Søndag med jordbær, zoo og røde bøffer

Vi havde en knaldhyggelig søndag igår, hvor vi om formiddagen var til Jordbærfest her i Gonsenheim. De tyske jordbær har gjort deres entré og det skal selvfølgelig fejres på bedste tyskermanér med gadefest, hornmusik, øl, boder, pølser, scweinebraten, balloner, hoppeborg, trampoliner, jordbærbowle og jordbærkage

Boeuf Bourguignon etter Julia Child

Filmen Julia & Julie handler om en matblogger som har bestemt seg for å lage alle oppskriftene i Julia Childs kokebok Mastering the Art of French Cooking i løpet av 1 år, og en av rettene som er med i filmen er nettopp den franske spesialiteten Boeuf Bourguignon

ChiliConCarne

Jeg får besøk av noen av mine aller beste venner i dag. Da skal det serveres god mat og godt drikke. Jeg synes det er veldig greit å lage mat som kan serveres rett fra gryta, ved bordet

Wok med asparges og oksekjøtt

Skåld mandlene, tørk dem og rist dem litt i tørr panne/wok. Skrell den nederste delen av aspargesene mens de ligger på bordflaten