Oksestek grillet oppskrifter

Sous vide temperaturer og tips

Min beste oksestek. Sous vide temperaturer og tips. 21. 05. 2015 kl. 12. 21 i. SOUS VIDE. Ingen kommentarer. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit

Piemonte og den fjerde B, eller Slow Foods begynnelse

) Eller hva med en oksestek surret i Barolo, nok en av de tre B-er. Den har 5 dagers holdbarhet, kan både spises rå og stekt, og brukes i mange forskjellige retter som pølserisotto, grillet, kokt i vin og mye annet
Chimichurri

Chimichurri

Vi improviserte litt og istedet for grillparty ble det heller en saftig og mør oksestek med aspargessalat, hjemmebakt no-knead ciabatta, tomatconfit, chimichurry og wasabimajones
Høsta la vista

Høsta la vista

Nå høres det ut som om jeg er særs ensformig i matveien, og det er ikke helt sant, for i helgen hadde vi oksestek