Brunoksesteken i en varm stekesmør i en blanding av olje og smør, tilsett gjerne frisk timian. Jeg serverte oksesteken med perfekt kokte mandelpoteter, pannestekte gulrøtter, butterdeig med soppstuing ogpeppersaus med grønn pepper ✿
Tilsett mel og fres det sammen med smøret til oppbakningen er brun. Steken gjør seg selv i ovnen, og den kraften i gryta gir basis for en himmelsk saus
Margarinen skal bruse og være på vei til å bli brun, da er det varmt nok. Noen vil spise dette varmt med saus, poteter og grønnsaker, mens noen vil ha det til pålegg
andre grønnsaker ogbrunsaus. Bland like mengder smør og olje i en stekepanne, varm opp det til høy middels varme ogbrun kjøttet godt på begge sider etter å ha gnidd det med salt og pepper
Bruk denne oppskriften for hjemmelaget brunsaus, og bruk kraften fra stekebrettet som væske. Mens kjøttet steker vil det dryppe litt saft ned i pannen, og dette danner grunnlaget for sausen
Legg kjøttet i ogbrun det på alle sider. Server steken med saus, kokte eller stekte poteter, kokte grønnsaker, stekt løk og bladsalat, tyttebærsyltetøy eller ripsgelè og pickles