I Norge har ølbrygging lange tradisjoner, og det var i perioder påbudt på alle gårder å brygge øl. Vi vet jo ikke om Oselia brygget øl, men helt fra middelalderen og langt inn i moderne tid var øl den vanligste drikken ved matbordet, og Familien Eydes hjem var nok intet unntak
Saftig kyllingkjøtt med sprøtt colakaramellisert skinn. Dette har jeg hatt lyst til å lage lenge. Ølhøne innfridde alle forventningene og vel så det om smakfullt og saftig kyllingkjøtt
Å grille med en gassgrill er ikke grilling. Grilling skal ta lang tid og planlegges i god tid. Deilig lukt av brent kull og tennvæske skal fremheve den riktige smaken i råvarene, og selve grilling bør selvfølgelig gjøres av et ordentlig mannfolk
Vi som fora opp på sped, halvtørr grillkylling på 70-talet, får eit sjokk når vi møter den amerikanske storebroren – grilla og dampa på toppen av ein avskåren ølboks