-ikke i følge Matprat, kommunikasjonskonseptet til Opplysningskontoretfor egg og kjøtt,. Jeg synes kjøttet blir saftigere, fordi væsken ikke fordamper, men forblir i stekeposen (jeg stikker ikke hull i den, som det står du skal gjøre på bruksanvisningen)
Opplysningskontoretfor frukt og grønt (Skriver om blant annet sunnere mat i barnehagene). no om privatbarnehagen Eventyrstua i Oslo der barna får servert "luksusmat" som for eksempel russisk kongekrabbe, kalveentrecôte og froskelår
Under ein fårikålmiddag i regi av Opplysningskontoretforkjøttfor nokre år sidan blei eg ståande svært lenge å diskutere pølser med den no avdøde ernæringsfysiologen og forfattaren Maria Thomassen
I et gammelt hefte "Godt til kaffekosen" fra opplysningskontoretfor egg og hvit kjøtt fant jeg en oppskrift med tittelen "Rask Sachertorte" under overskrifta "Til en sjokoholiker"