Under er oppskriften på smakfulle, enkle og sunne vegetar «kjøttboller». Inspirasjon til denne oppskriften har jeg fra TV-kokken Rachel Khoos oppskrift på cauliflower cheese burger
Vi er gode til å studere oppskrifter, men ikke fullt så gode til å sette i gang. Legg de ferdig stekte kjøttbollene i en ildfast form, og sett dem i stekeovnen mens du ordner resten
Så oppskriftene mine er basert på et lavkarbo kosthold med hjemmelaget mat uten raske karbohydrater. Skru så ned varmen og legg kjøttbollene oppi sausen i stekepanna
Kjøttboller (oppskrift finner du her ). Tomatsaus (oppskriften finner du her ). Lag gjerne en stor porsjon kjøttboller når du først eri gang og legg i fryseren, det samme kan du gjøre med tomatsausen, den er også nydelig til pizza
Ha disse i kjelen sammen med resten av ingrediensene foruten saltet. Til hovedrett hadde vi saftige kjøttboller i en kjempegod tomatsaus i tillegg til et rivebrød med pesto og pistasjnøtter som jeg også har skrevet om tidligere
Takk til bonuspappa Tore som ville dele sin mors, Julie, oppskrift med oss. Lag små kjøttboller av rå medisterdeig eller kyllingkjøttdeig med en teskje i håndflaten, og legg rett i kjelen sammen med selleriroten