Oppskrift og bilder. 2 kopper mel (bruk spelt om du vil ha de sunnere)1 ts tørrgjærknipe salt1 ts sukker 2 ts olivenoljevann til du får en jevn masse. La nanbrødene heve i 30 min tillag små fordypninger i brødene og hell overlitt olivenolje, maldon salt, tørket mynte og sesamfrø. 1 ts tørrgjær. 15 min Oppskrift og bilder
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Nanbrød hører ofte med til indisk mat. Forgjæring. forgjæring. Gjæren er aktivert. Bland hvetemel og salt i bakebollen, hell i forgjæringen og resten av det lunkne vannet
Legg opp maten på nanbrødet ved å ta en rikelig mengde rømme i bunnen og en god porsjon kjøtt. Oppskrift til 3 personer. Varm nanbrødene 5 minutter i ovnen på 200 grader
med denne oppskriften får du myke gode nan som er sprø på den ene siden. Nan betyr brød, så i grunn når man skriver nanbrød, blir det brødbrød på urdu og persisk
Den ene dagen skal vi ha indisk Alu Ghobi, men så innså jeg at nanbrød-oppskriften min ikke er vegansk, siden nanbrød tradisjonelt sett lages med melk og/eller yoghurt
Denne oppskriften er fra min gamle indiske kokebok og er rett og slett utrolig god. I morgen skal jeg lage Kylling Makhani og har derfor gjort klar marinaden i kveld, og fant ut at jeg like godt kunne lage deig til nanbrød i samme slengen
Denne gangen ble det helt enkle nanbrøduten noen smaksforsterkere som hvitløk eller koriander. Bland tørrgjær, melk og sukker og la det stå til det begynner å skumme (tar noen minutter)
Denne oppskriften er fra min gamle indiske kokebok og er rett og slett utrolig god. I morgen skal jeg lage Kylling Makhani og har derfor gjort klar marinaden i kveld, og fant ut at jeg like godt kunne lage deig til nanbrød i samme slengen