Strø valmuefrøpå toppen. Valmuefrø. Valmuefrø. Til 9 rundstykker. 50 g linfrø. 50 g solsikkefrø. Ha i mel, linfrø og solsikkefrø og la deigen eltes i 5-10 minutter. Dekk et stekebrett med matpapir og bruk en slikkepott til å legge 9 klumper med deig på brettet. Stekes på 220 grader i 15 min eller til de er gylne. Relatert 9 rundstykker. 50 g linfrø. 50 g solsikkefrø
Jeg kom over en fristende oppskriftpårundstykker som passet perfekt for Snikgjest. Jeg endret oppskriften ved å gjøre rundstykkene sunnere med mer fullkorn og frø
Jeg har en supergod oppskriftpå sunne deilige rundstykker som er nydelig i matpakka. Oppskrift. Strø på nytt frøblandingpå et klede eller rett på benken
Del opp og rull ut rundstykker som settes på bakepapirkledde stekeplater til etterheving. Med syrnet melk eller yoghurt får du en fantastisk saftig og god bakst, disse rundstykkene er ikke noe unntak, gode på smak og full av korn og frø slik at du får noe å tygge på og du får et sunt og næringsrikt brød
Avkjøl på rist. Pensle bollene med kaldt vann og dypp brødene i frøblandingen. Rist solsikke og gresskarfrø i en tørr og varm stekepanne under omrøring til det får en gyllen farge
Resultatet ble en ny oppskriftpårundstykker. Husk at du kan lagre innleggene i gratisappen Bloglovin HER så slipper du å klikke rundt på bloggen hver gang du skal bruke en oppskrift eller et treningsprogram