Lag gjerne en appelsinsaus til (oppskriftpå bloggen under and), eller bruk sjyen som saus. Svarte fredager og annet mas, kan vi la gå og heller fokusere på å skape god stemning hjemme, med god mat og tid til hverandre
Server med kremet brokkolisalat (oppskrift her), croquetter (oppskrift her) og ovnsbakte cherrytomater (oppskrift her), appelsinsaus (oppskrift her) eller annet ønskelig tilbehør
Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskriftpå and, og det var virkelig på tide. Jeg fant en oppskrift hos Helles Kitchen hvor hun tilfører mye sødme i retten, og den fremgangsmåten brukte jeg også
Og vi fant på en oppskriftmed rotpure, rødkål og en søtlig portvinsaus med rosiner som tilbehør. Og tro det eller ei, jammen fant jeg to flotte andebryst fra Gårdsand, som jeg faktisk fikk tak i på tilbud
som du kan steke sammen med løken finner du oppskriftpå her. Legg på noen skjeer smør. Jeg ble anbefalt en vin med druen Pinot Noir til denne retten -og til tilbehøret passet det vist nok godt med denne fra USA
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftenepå bloggen
Det har noen ganger vært litt vanskelig å finne oppskrifter til den, til tross for kokeboken. Ikke lag ruter i skinnet før de skal tilberedes i Sous Vide, det er mye enklere å rute de etterpå
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Du kan bruke annen olje å steke i, men i denne retten er sesamoljen medpå å gi en ekstra god smak. Helt på slutten river du grønnkålen i passe biter og har oppi
Oppskriftpå Thaisalat og andebryst finner du her. Oppskriftenpå Lutefisk medtilbehør finner du her. Stekt squash med chorizo og couscousOppskriftenpå stekt squash finner du her
Andebrystmedtilbehør. Pølseform med bakte grønnsaker. Svinefilet med bakte grønnsaker. Bland alt godt sammenBak i ovn på 200 grader til de er møre ca 20-25 minutter