Oppskrift på frossen kongekrabbe oppskrifter

Scampi

Scampi

Oppskrift Foccacia får du HER, og lyst eltefritt brød HER. Det er fredag og duket for noe ekstra godt bordet
Gratinert hummer

Gratinert hummer

Pass bare å tine den sakte i kjøleskap. Hummer er ofte dyrt så retten egner seg vel mest for spesielle anledninger, men frossen hummer er allikevel et fint alternativ

THE RESTAURANT

Vi startet et hyggelig intimt lite vorspiel med hår og makeup før vi tok turen til Barcode der pop-up restauranten ligger
Kongekrabbe i 3 varianter

Kongekrabbe i 3 varianter

Det er en ny fiskebutikk Youngstorget som jeg besøkte en lørdag. Fiskeriet satser et lite men kvalitetsfyllt utvalg av den beste ferske fisken
Kongekrabbe, sepia og pollock

Kongekrabbe, sepia og pollock

Skalldyr er ikke akkurat det det finnes mest av et lite sted som Bø i Telemark, et god stykke inn i landet
Kongemat til helga kanskje....

Kongemat til helga kanskje....

Oppskrift Loff, lavkarbovis. Fortsett som i oppskriften over, men langsommere denne gangen. Rå klør av kongekrabbe kan kokes eller gratineres og tilberedes i ulike retter lignende måte som hummer eller kreps
Kongekkrabbe pintxos ala Barramon

Kongekkrabbe pintxos ala Barramon

Jentene fikk også smakeDenne kyllingsalaten baguette istedenfor rugbrødDampet asiatisk bolle med fyll (oppskrift kommer snart)Epleterte med vaniljekrem og calvadosBarramonBarramon Oslo åpner Pintxos bar i Mathallen et sted hvor det vil bli servert norsk og spansk inspirerte delikatesser, med det beste de to landene har å by
Tomat-Chili Thai Krabbe

Tomat-Chili Thai Krabbe

Hvis du liker skalldyr , da kommer du  til å elske denne Thai oppskriften krabbe laget med en smaksrik rød tomat - chili saus
Skalldyrbord

Skalldyrbord

Skikkelig sommermat, som smaker best sent høsten eller om vinteren da råvarene er best. Kongekrabbe - om den er frossen, prøv å få tak i en rå krabbe og kok den selv

Sushikurs på Hadeland

Kursene er holdt, jeg tok dessverre ingen bilder, men her er oppskriftene fra kursene. Norske helsemyndigheter anbefaler at fisken har vært frossen i minst fem døgn før den brukes til sushi