Så følger middagsoppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra IngerLise Tjørsvaag på jobb. Kutt en liten lomme ikyllingfileten og legg inn en skivebrie, salt og peppre på begge sider
Ifobindelse med Priorsinlansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskriftertil den oppskriftsheftet som kom ut ibutikkeneiforbindelse med lanseringen
Stek kyllingfiletenepå hver sidei en varm panne i ca. Ha så aspargesene (men spar på noen aspargestopper), pinjekjerner, parmesan, basilikum, hvitløksfedd, salt, olje, saft fra sitron og limei en blender eller stavmikser og blend til du har en glatt pesto
Følg Just another food story på facebook og påInstagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftenepå bloggen
Enkel mat i ukedagene betyr ikkenødvendigviskjedelig hverdagsmat - det gjelder bare å finne de enkle oppskriftene som gjør at du slipper å bruke lang tidpå kjøkkenet