Jeg gikk inn for å lage oppskriften så enkel som mulig, så da var det bare å finne fram mandler, nøtter og mine desidert favoritt dadler fra kjøleskapet som importeres fra RM og er fra mitt vakre hjemland, Iran
Denne oppskriften fant jeg gjennom en link via et lukket forum. Dette er en mektig sjokolade kake som minner om Brownies både på utseendet og på konsistens
Jeg synes kaken ble veldig søt og fin og ble akkurat slik jeg hadde sett den for meg på forhånd. Selv om denne kaken ble veldig høy (høyere enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet), så er det en helt vanlig ‘lukketvalnøtt’
Lukketvalnøtt, oppskrift finner du her på siden min. -) Pyntet i pikefarger, klar for dåp. Her er de mest populære utstikker/preger fra bruk, finnes i flere fasonger og med refillsett,
Hildegard von Bingen hadde selvfølgelig en bra oppskrift som forsterket virkningen på sitronmelisse. Jeg synes det morsomt å lese gamle, medisinske oppskrifter
Jeg fikk mange gode tips fra dere lesere her om dagen, og prøvde ett par av oppskriftene uten hell. Jeg har ikke holdt på så mye med fondant enda, men jeg liker at det er så lett å få ett bra resultat
Når druene er plukket er det om å gjøre å få ut mest mulig farge og smak på kort tid siden druene bare gjærer noen få dager før druebrennevin tilsettes
romertiden da ble de laget for at de var holdbar mat på de lange reisene til de. har bakt en solid porsjon og oppbevarer de tørt i lukket boks, så har du alltid
Fordel blandingen på det stekte brødet. Kontroller at alle skjellene er lukket. Legg enten spekeskinken oppå eller under blandingen, eventuelt server den vd siden av bruchettaen
) For aller best resultat for en jevn og glatt overflate lønner det seg å bruke en oppskriftpå en fast bunn og legge et tynt lag med sjokoladsmørekrem eller et rent sjokoladefyll på utsiden