Pass på så de ikke blir svidd. Pitabrød er noe vi fort kan spise flere ganger i uken. Bak flere i slengen og frys dem ned, så har du pitabrød lett tilgjengelig i en travel hverdag
Spenningen var derfor stor da jeg bestemte meg for at det nå endelig var på tide å lage dem selv. Bland ¾ av melet sammen med tørrgjær og salt i en bakebolle
F. r. e. d. a. g. s. p. i. z. n. k. o. t. v. f. m. j. ø. b. l. ,. å. h. u. y. N. O. D. 2. 8. -. 1. 0. (. ). C. 5. c. S. æ. B. R. E. I. G. L. /. 3. 4. n g. d l
Oppskriften stammer fra en svensk middagskasse fra Ica for noen år tilbake. Men etter et sommerbesøk på Vestlandet som inkluderte en deilig pitabrødmiddag innså vi at vi ikke kunne utsette det lenger
Her kommer nok en oppskriftpå grove pita,ganske enkelt fordi det er godt,og veldig enkelt å lage. Denne gangen har jeg tatt utgangspunkt i en vanlig pizzadeig oppskrift,bare byttet ut litt av hvetemelet med grovt mel,denne kan altså med fordel brukes til pizza og, litt grovere, men veldig god
Laksen blir sprø og knasende, og det er litt "kult" å spise i pitabrød i stedet for på tallerken. En enkel, men virkelig god måte å servere laks på, og ikke minst barnevennlig, her går laks og salat ned på høykant, kanskje det er mulig å bytte ut tacoen på fredag med et sunt laksemåltid
Når du først lager kjøttboller er det lurt å lage flere porsjoner slik at du kan putte noe i frysen, og det samme er det med pitabrød, og en god oppskriftpåpitabrød finner du her Oppskriftpå gode kjøttboller finner du her
Vil du bake pitabrød selv, finner du en god oppskrift her. En herlig måte å bruke pitabrødpå, saftig og med god smak, enkelt å tilberede og går fint som lunsjpakke