Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Til slutt spe på med soyasaus og olje. Spe på mer soyasaus alt etter behag. I år har vi blitt spurt om vi har lyst til å være med på en julekampanje med Redd Barna, og det ville vi selvfølgelig
Skviser litt lime i soyasausen før jeg dypper fisken i, men kan gjerne skvise over laksen, bare pass på at du gjør det rett før du spiser ellers blir fisken "kokt"
Anrett lakseskivene på fat og dryss vårløk, ingefær og koriander over. Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander
Legg de marinerte SALMA bitene på en seng av ruccola, og dryss over ristede sesamfrø. Bland wasabi, limesaft og soyasaus og hell dette over SALMA bitene
Jeg vil gjerne dele oppskriftenpåsashimi av torsk med avokado- og ertekrem, bacon og granateple med dere, som er inspirert av den tradisjonelle norske lutefiskmiddagen