Skjær tynne skiver sashimi av SALMA, ca 0,5 cm tykke, og legg på et fat. Marianden helles over sashimi skivene maks 10 minutter før servering. 100 g SALMA
Bland wasabi, limesaft og soyasaus og hell dette over SALMA bitene. Legg de marinerte SALMA bitene på en seng av ruccola, og dryss over ristede sesamfrø
Sashimi er en japansk matrett som vanligvis består av rå fisk. Oppskrift på laks Sashimi(Til 2 personer, eller som forrett til 6 pers. Salma laksSkjær laksen i tynne (0,5 cm) skiverDressing
Sjekk ut orginaloppskriften HER. Et stykke salma laks dekkes med brunt sukker, salt, blandet krydder av pepper, nellik og stjerneanis, revet appelsinskall og finhakket dill
Jeg hadde em stor backloin av Salma laks som var på vei til å nå datostemplingen, og syntes ikke at den var fersk nok til å bruke til sashimi slik jeg pleier