I dag skal du få oppskriften på noen veldig enkle mandel cookies. Rull kuler med hendene(du kan godt smøre de med litt olje om du synes deigen klistrer) og sett på en bakepapirkledd stekeplate
de skal være faste, på kanten av crispy på utsiden, men alikevel ultramyke inni. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Hvis ikke, er det på tide med noen justeringer i livet. Kaken består av en mørk og deilig "Chocolate Fudge Brownie" som dekkes med en superdigg "Cookies & Cream Frosting"
På tide å tilsette resterende ingredienser. Dagens fristelse er brownie cookies with peanut butter frosting, spesielt for alle sjokolade elskere der ute
Jeg lagde allikevel en sunnere versjon som jeg spiste et par dager før lille M kom til verden, og grunnen til at jeg kom på disse godbitene var at jeg ble tante i går ♥
Nå har jeg testet så mange glutenfrie oppskrifter, at jeg (nesten) føler meg kompetent til å gi råd. Oppskriften krever litt planlegging på grunn av at deigen må stå kaldt over noen timer, men man kan for eksempel røre sammen på morgenen og bake ut før/etter middag, eller man kan gjøre klart på kvelden og bake ut på morgenen dagen etter
Løft så den stivnede fudgen ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og over på en skjærefjøl. Bilde av de viktigste ingrediensene i Cookies & Cream Fudge