Hell over ca halvparten av den varme geleen. Kjeksbunnen er laget av glutenfrie digestivekjeks og smakssatt med ingefær, fyllet smaker av bringebær og vanilje
Knus en pakke digestive kjeks. På ønskelisten sto ostekake. Avkjøl gelen og bland den inn i kremen. Jeg bruker ostekake formen fra Porsgrunn porselen som passer perfekt til dette formålet
Sett geleen på kjøkkenbenken til videre avkjøling. Ostekake går ikke av moten. Geleen er klar til å brukes når den er blitt kald, men enda ikke har stivnet
mai-feiringen og pyntet den med gele og friske jordbær. Ostekake. Når geleen er kjølt ned til ca. Hvis du ønsker å gjøre det enkelt kan du droppe geleen på toppen og bare pynte kaken nå, men ønsker du å sette prikken over i'en kan du når osteblandingen er stivnet legge på et lag med gele
sitron gele. Kok gele etter anvisning på pakken. kaken blir flott med et tynt lag sitrongele lokk. Jeg brukte mindre vann i geleen til lokket,og lot den avkjølesog hadde den på kaken når den var på vei til å stivne
Bland inn stivpisket krem og den avkjølte gele'en. Den kan også lages med gele-lokk på toppen -. 225 gr Digestive kjeks. 1 pk Sitrongele. Start med å lage gele med halvparten av væsken (2,5 dl vann) -