På ønskelisten sto ostekake. Avkjøl gelen og bland den inn i kremen. Jeg bruker ostekake formen fra Porsgrunn porselen som passer perfekt til dette formålet
Lag en pakke med jordbærgele og avkjøl. Lovet dere en oppskrift på en digg ostekake i går. Dypp alle jordbærene i geleen (så blir de blanke og fine og tørker ikke ut så fort)
Gele. Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Når geleen er kald, så kan du tilsette denne i blandingen og røre alt godt sammen
Rester du måtte få av ostefyll og gele kan helles i små glass og spises for seg. Jeg har lenge tenkt på å lage en klassisk Ostekake med gelélokk i langpanne og nå har jeg endelig testet det ut
Sett geleen på kjøkkenbenken til videre avkjøling. Ostekake går ikke av moten. Geleen er klar til å brukes når den er blitt kald, men enda ikke har stivnet
Deilig, deilig ostekake laget med sitronkjeks i bunnen og nydelig bringebærlokk på toppen. Fordel bringebærsausen deretter forsiktig over ostekaken i formen
mai-feiringen og pyntet den med gele og friske jordbær. Ostekake. Når geleen er kjølt ned til ca. Hvis du ønsker å gjøre det enkelt kan du droppe geleen på toppen og bare pynte kaken nå, men ønsker du å sette prikken over i'en kan du når osteblandingen er stivnet legge på et lag med gele