Faktisk utbrøt en av mine gjester - etter å ha gumlet i seg et stykke ostekake i rekordfart. I denne kaken har jeg dessuten brukt fruktose i stedet for sukker - velegnet for alle oss som føler oss bedre med lavkarbo mat
Det er lørdag og idag deler jeg oppskriften på denne kjempegode ostekaken. #spisogspar #matglede #mattips #kake #lavkarbotips #lavkarbokake #helg #lørdag #kos #søndag #september #helgekos
Idag kan jeg friste dere med en kremet lavkarboostekake med en frisk sitronsmak. Ostekaken består av mandelbunn, fluffy hvitt fyll og en puddingaktig sitron glasur on top
– 1/2 pakke havrekjeks (bytt ut med pekannøtter for mer lavkarbo alternativ). 1/2 pakke havrekjeks (bytt ut med pekannøtter for mer lavkarbo alternativ)
Kremete og god blir denne bakte ostekaken. Ostekaken holder seg flere dager i kjøleskap. Denne er både glutenfri og lavkarbo, lavkarbo vil si at det er brukt ingredienser med svært lavt karbohydratinnhold pr 100 gr vare