Charlotte Royale medjordbær- og champagnefromasj. Jeg har lenge tenkt på å lage en klassisk Ostekakemed gelélokk i langpanne og nå har jeg endelig testet det ut
Du kan naturligvis bytte ut kirsebærene med andre bær som bringebær, jordbær eller blåbær, men jeg vil virkelig anbefale deg å prøve kirsebær i ostekaken
Dagens oppskrift passer perfekt å dele med en du er glad i - eller som et måltid for en. Gelelokket. Ta ut "ostekaken" av kjøleskapet og hell over saftblandingen
Pynt tilslutt medjordbær. Knus kjekt og bland kjekssmulene med smelet smør. Gelelokk. Denne ostekaken er inspirert av det søte liv, men jeg bruker bixit kjeks istedenfor digestive
Dette er uten tvil min favoritt-ostekake. Bunn med havrekjeks og malte mandler, friskt fyll med smak av appelsin, lokk av hjemmelaget gelé, toppet med masse friske bær
bringebær, jordbær, blåbær). Du trenger en rund kakeform med løs kant, 24 cm i diameter. Kok opp 1 dl Crème Fraîche med gelesukkeret og la det koke i 1/2 minutt. 33 dl Piano Jordbærgelé