Til dessert ble det ostekakemed hvit sjokolade. Jeg var svært skeptisk til å bruke bjørkepinner med bark – siden det er unison enighet mellom Ingrid Espelid og google om at bjørkepinnene må avbarkes
Før Desember måned kommer og juleoppskriftene kjem på rad og rekke, så må eg dele oppskrift på ei frisk, søt og veldig god ostekakemed smak av bringebær og kvit sjokolade
Sunnere, proteinrik ostekakemed smak av vanilje og sjokolade. Når bunnen er klar lar du den avkjøle seg mens du setter i gang med å lage selve ostekaken
En utgave av denne deilige ostekaken fikk jeg servert hos en venninne første gang jeg smakte den. Du kan fint lage kaken dagen før den skal serveres, men jeg ville ventet med å legge på bærene
Da får du en ostekakemedsjokoladebunn og sjokoladeganache som fortsatt er veldig god i seg selv. En krunsjy sjokoladebunn, en deilig vaniljeostekrem medsjokoladekuler, toppet med en fydlig sjokoladeganache
En deilig og lettlaget ostekakemed bringebærgele og raspet sjokolade på toppen. Ønsker du mer sjokolade- eller bringebærsmak kan du ha sjokoladebiter i osteblandingen og pynte med bringebær