Ostekake. Jeg bakte denne ostekaken til 17. 1 pk sitrongele med bare 2,5 dl vann. Lag sitrongeleen med bare 2,5 dl vann, og sett den til avkjøling. 1 pk sitrongele
Når jeg en sjelden gang lager kaker så lager jeg som regel ostekake fordi det er det enkleste. Denne ostekaken skal ikke stekes heller så enklere blir det ikke
Press appelsinene, sil, og ha i med sitrongeleen, rør forsiktig, prøv å unngå å få bobler. Gubbens ostekake, med frisk smak av appelsin, og pepperkakebunn
Ostekaker. Ostekake er alltid frisk og godt. 1 pk sitrongele 2,5 dl kokende vann 3 dl rømme 200g Philadelphia 100g melis 1 Ts vaniljesukker 3 dl kremfløte. 04 i Ostekaker
Posted by Torill Anita. Tweet. Denne kaken er nydelig og best av alt, den er ikke vanskelig heller. Du kan variere den ved å bruke forskjellig type gelé slik at du får en annen farge på lokket, du kan velge en annen smak på osten og pynte på forskjellig måte
Det første du gjør er å koke opp vannet og ha så i sitrongelen. Ostekake er det beste jeg får. Ha så i kremen og den avkjølte sitrongelen i osteblandingen og bland dette sammen
Ostekake passer til både hverdag og fest. Pleier lage den i støpt aluminiumsform istedet for i springform, se bilde lenger ned på siden i annet innlegg om ostekaker