Det er ganske enkelt genialt å legge alle ingrediensene i en form og bake de i ovnen samtidig. Kyllingfilet kan lett bli tørt, men ved å pakke den inn i skinke og knyte den sammen med hyssing forblir kjøttet saftig
Har du litt dårlig tid kan også filetene stekes på panne til de er gjennomstekte (bare pass på å skru ned varmen litt, men jeg synes absolutt de blir saftigst i ovn
Sett formen i ovnen i ca. Legg et par kladder med hvitløksmøret på toppen av kyllingfiletene. Pasta med kylling i hvit chilisausKyllingfilet glasert i epleciderDel på
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen. Ovnsbakte grønnsaker. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsaker og en smakfull saus
Som kyllingfilet f. 1 kyllingfilet. Legg den i ovnen på 220 grader i ca. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 1 kyllingfilet 2 vårløk i passe store biter
Når kyllingen tas ut av ovnen blander du i væsken fra ildfastformen i sausen. - 2-3 kyllingfileter- 1 boks kremost urter- 8-12 baconskiver- salt og pepper- 4 gulrøtter- 1 boks hermetiske mais- 1 dl vann- 1 dl matfløte- 1/2 boks creme fraiche- 1 ts karri- 1 ts chicken and steak krydder. Stekes midt i ovnen i 30 minutter. Ina Anjuta a> 2-3 kyllingfileter
Har du en ovn, bør du ha minst en ildfast form. Som denne kyllingfileten jeg laget her. Hiv det du vil ha oppi formen og sett det i ovnen til det er ferdig