medovnsbakte mandelpoteter og en frisk grønn salat ved siden av. Kombinasjonen jeg i dag viser med soltørket tomater og spekeskinke passer perfekt til svinekjøtt som har litt sødmepreg over seg
Vi hadde stekte poteter, salat og ovnsbakte hele rødløk til. Lørdagen går som oftest med å handle inn til uken som kommer, avslapping med kaffe og pc, kos og prat og selvsagt en ekstra god middag
Svinefilet svøpt i spekeskinkeSpanske kjøttboller i tomat/paprikasausChorizo og paprikaChillimarinerte scampiOvnsbakte amadinepoteterBacondadlerTomatsalatAvokado og mangosalatGrønn salatPestoFoccaciaHer kommer noen av oppskriftene
I dag skulle vi egentlig ha et litt annet tilbehør enn ovnsbakte grønnsaker, nemlig ratatouille, men av diverse grunner kom jeg meg aldri i butikken for å kjøpe inn de rette ingrediensene
Svinefilet kledd medspekeskinke, ovnsbakte poteter og ratatouille. Vi kaster alt for mye mat, og i tråd med den nye miljøvennlige avfallshåndteringen i kommunen vår (alle har fått utdelt en haug med nye fargerike søppedunker, og man skal sortere avfallet i papp/papir, plast, glass/metall og restavfall