Skjær torskefiléeten i terninger og legg oppå grønnsakene. Til 2-3 porsjoner400 gram torskefilét500 gram wokgrønnsaker eller andre frosne grønnsaker5 små poteter DijonsennepDill Sitron Eventuelt litt salt og pepper. 400 gram torskefilét
OVNSBAKTE MANDELPOTETERMandelpoteter. Skjær torskefilet i passene skiver og legg over grønnsakene. 400 g torskefilet. Hell noen skjeer over ved servering ✿⊱╮ 400 g torskefilet
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Så kan jeg endelig spise favorittfisken min igjen Man skal jo helst ikke spise torsk i måneder som ikke har bokstaven R i navnet, men nå er det oktober og fritt fram heldigvis
Server sammen med torsken og dryss gjerne litt ekstra karripulver på toppen. 2 stk torskefilet1 boks kokosmelk1 liten rødløk1,5 ss karripulverUlike valgri grønnsaker (Jeg brukte 1/2 pose selskapsblanding og 1/2 pose aspargesbønner). 2 stk torskefilet
Servert med ovnsbakte poteter. Legg torskefilet over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Sett på ovnen og kutt opp grønnsaker mens ovnen blir varm, tilbehøret setter du på etter hvor lang koke/steketid den har
Fiskemiddag uten poteter eller ris går helt fint, bare man bruker litt ekstra grønnsaker. lign til barna om de ønsker det, men jeg spiser denne retten kun med fisk og grønnsaker
Ovnsbakttorsk med søtpotet og spekeskinke. Torsk og steinbit er to favoritter hos meg, og begge fortjener litt ekstra godt tilbehør – både for smakens skyld, men også for å holde deg mett lengre