Posted by Torill Anita. Tweet. Så kan jeg endelig spise favorittfisken min igjen Man skal jo helst ikke spise torsk i måneder som ikke har bokstaven R i navnet, men nå er det oktober og fritt fram heldigvis
Denne gangen ble det med ovnsbakte grønnsaker og bakte morenepoteter. Posted by Torill Anita. Tweet. Torsk er den fisken jeg bruker mest, i ulike varianter
Torskefilet med krepsehalesalsa, potetpure og gulrotroser. Torskefilet. 4 porsjoner600 g torskefiletdill4 ts godt smørsalt og pepperlitt limesaft*200 g krepsehaler i lake1 dl olivenolje1/2 rød chili1-2 hvirløkfeddlitt dill1 lime pepper1/2 ts sukker*2 gulrøtterlitt smør og salt*400 g potet50 g smør1/2 dl fløtesalt og pepper. 600 g torskefiletdill
350 - 400 gr torskefilet uten skinn og bein. 350 - 400 gr torskefilet. Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
ca 400 gram torskefileter. ca 400 gram torskefileter. . I et lavkarbokosthold er fet fisk det aller beste, og vi bruker nok aller mest laks og ørret – og makrell den korte stunden den har høysesong
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Legg torskefilet over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Servert med ovnsbakte poteter. Jeg serverte retten med ovnsbakte poteter, som jeg satte inn i ovnen på 225 grader varmluft, før jeg begynte med grønnsakene. 800 g torskefilet, uten skinn og bein. 800 g torskefilet, uten skinn og bein
Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. Ca 700 gr torskefilet
Ovnsbakt torsk med søtpotet og spekeskinke. ♦ Smør pesto over torskefiletene og legg i en ildfast form med spekeskinke surret rundt, bak i ovnen på 180 grader i 20 min. ♦ Smør pesto over torskefiletene og legg i en ildfast form med spekeskinke surret rundt, bak i ovnen på 180 grader i 20 min ♦ Skjær en søtpotet i mindre biter og bak i ovnen på 180 grader i 20-25 min ved siden av torsken