Kort reisetid mellom fiskefabrikken og til meg som forbruker. Bruk stavmikser for å få en jevn mos, og smak til med melk, salt, pepper, gressløk og smør
Til denne retten passer det godt med kokt ris og ovnsbaktegrønnsaker. Skal du servere retten til gjester kan du bruke kremfløte, som ikke skiller seg -og lage hjemmelaget pesto
Begynn med å skjære opp grønnsakene og sett de i ovnen til steking. I følge Store norske leksikon er pirog en russisk nasjonalrett som består av to lag med paideig, fylt med kjøtt, fisk, grønnsaker, egg eller sopp
Nå har jeg endelig fått testet den gule pestoen til Helios som jeg har tatt inn i nettbutikken. Jeg gjør et forsøk på å spise mer fisk for tiden og tester stadig nye oppskrifter
Prøvd byggryn som tilbehørtil kjøtt eller fisk før. Jeg har lagd en byggrynssalat med ovnsbaktegrønnsaker og friske urter, og det smakte nydelig til laksefileten
Ta ut formen og tilsett cherrytomatene. Torsk er den fisken jeg bruker mest, i ulike varianter. Denne gangen ble det med ovnsbaktegrønnsaker og bakte morenepoteter
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Det er enkel tilberedning og tidsbesparende. Legg potetene, aspargesen og vårløken rundt fisken. Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges