Enkel, god og sunn middagsrett. Kylling og grønnsaker tilberedes i samme form. Resultatet blir mør, saftig kylling med masse smak, god saus og smaskens grønnsaker
Posted by Torill Anita. Tweet. Så kan jeg endelig spise favorittfisken min igjen Man skal jo helst ikke spise torsk i måneder som ikke har bokstaven R i navnet, men nå er det oktober og fritt fram heldigvis
Ovnsbakt laks og grønnsaker. 07. 06. 2015 kl. 16. 47 i. Livstilsendring. Ingen kommentarer. Søndag, dagen de fleste av oss bare vil slenge i benken med beina høgt, eller vi har hatt familietur, og tiden fyker rett og slett alt for fort
Lammeskank eller lammeknoke, som mange kaller den, er den nederste delen på lammelåret. Den er full av god smak, men trenger lang tilberedningstid for å bli mør, men når den er ferdig smaker den helt himmelsk
Til 2-3 porsjoner400 gram torskefilét500 gram wokgrønnsaker eller andre frosne grønnsaker5 små poteter DijonsennepDill Sitron Eventuelt litt salt og pepper
Dagens oppskrift er på ovnsbakte grønnsaker. Ovnsbakte grønnsaker. Vi er midt i den beste grønnsakssesongen, og det bugner av friske og fine grønnsaker
Ovnsbakte grønnsaker passer til de fleste middager. Ovnsbakte grønnsaker passer til det meste. Det geniale med ovnsbakte grønnsaker, er at det lager seg selv når du først har kuttet opp alle grønnsakene