Helstekt ytrefilet av svin er en fantastisk fin råvare. I dag har jeg laget en marinade som ytrefileten har fått steke i, og som tilbehør masse gode grønnsaker og små mandelpoteter
Jeg serverte bare en enkel salat, ovnstekte sjampingjonger, bakt potet og en rødvinsky til. Jeg endte opp i kjøttdisken, hvor jeg falt pladask for ytrefilet fra irsk Hereford storfe
I kveld blir det ytrefilet av svin, ovnstekte poteter, grønnsaker og hjemmelaget guacemole. Kom meg hjem fra Hamar i dag, og det har vært noen deilige dager sammen med barna
)Ytrefilet av storfe ♫♪ Ovnstekte estragon & sjalottløk poteter. 3 ss smør1 sjalottløk1 båt hvitløk2 ss hvetemel3 dl kjøttkraft/fond3,5 dl rødvin1 ts salt0,5 ts timinankrydder0,5 ts pepper3 ss smørLitt fløte (hvis du ønsker en mildere saus)Finhakk løk og hvitløk, fres det i 1 ss smør til det blir blankt og mykt, uten at det tar farge