Alt i en form er noe av det kjekkeste jeg lager, det er lettvint, lite jobb, lite skitne panner og kasseroller og ikke minst maten får stå lenge og surre og får derfor en ekstra god smak
Alt haes i formen sammen med potetene. Skrell og kok potetene nesten ferdig, ta de opp, del de i store biter og legg de i et ildfast fat som du skal lage retten i
I en ildfast form, legg et lag grønnsaker og pølse. Gjenta en gang til så formen blir full. Om du liker fløtegratinerte poteter og pølser er dette for deg
I en ildfast form, legg et lag grønnsaker og pølse. Gjenta en gang til så formen blir full. Om du liker fløtegratinerte poteter og pølser er dette for deg
Pølse og brokkoli gratengJarslbergs RiddereDel på. Legg de som et lag i bunn av en liten ildfast form. Bakt egg og stekte poteter i tomatsaus gir deg alt du trenger for en god start på dagen, eller det vedlikeholdet du trenger for å fortsette
Flæsk og duppe, med poteter, stekte pølser og herlig nykål. Skrell poteter og kok dem i en kjele. Del pølsene i passende biter og stek dem i stekepannen
Kna så deigen godt før du triller ut en pølse som du deler i to. Del potetene i båter, ha i en ildfast formog dryss over havsalt og en liten skvett med olje