Tenk litt på steke/koketid når du skjærer opp grønnsakene. Kok opp/løs opp buljongbuljong/fond. Krydre kyllingfiletene med kyllingkrydder og legg dem på grønnsakene
Jeg brukte Amadine poteter, det er små kokefaste poteter, som kan spises med skallet på. Du trenger ikke koke kjøttkraft av bein og rester, fond fungerer også helt greit -og er ett
Jeg hadde lyst på noe nytt. Tilsett så øvrige ingredienser som sitronsaft, krydder, fond og stevia. Hakk opp kyllingfilet i terninger og brun raskt i litt smør på stekepanne
Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skal lage middag til to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensene i gryten, lager den seg selv i stekeovnen
Vend litt på kjøttet ett par ganger under marineringen. Rør ut maisenna i litt av kjøttkraften/vann (jeg brukte vann og ett beger kjøttfond fra Knorr) og tilsett kjøttkraft og soyasaus
Ha alt i gryten, sammen med bamusskudd og hell over vann og kjøttfond. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på. 1 hønsebuljongterning eller ett beger fond. 1 hønsebuljongterning eller ett beger fond
Saus3-4 sjalottløk3 ss smør1 ss hvetemel3 dl fiskekraft, fond eller buljong1/2 sitron1 dl hvitvin (kan sløyfes)1 dl fløteSalt og cayennepepper. Krydre fisken med salt og pepperSkjær grønnsakene i strimler og stek de i et par minutter i en panne med litt smørHa grønnsakene over i en ildfast form - tilsett sausen og avslutt med fiskenBakes i ovnen i 16-18 minutter på 200 grader